Koe ainutlaatuinen Aitioelämys Aino Areenan VIP-aitiossa

Aino Areenan kuusi erilaista aitiota tarjoavat upeat puitteet kokea tähtiartistien konsertit aitiopaikoilta.

Konserteissa aitiovierailla on oma VIP -sisäänkäynti, joista vieraat ohjataan omiin 6-10 hengen VIP-aitioihin. 

Aition verran enemmän elämyksiä

Aitioissa vieraita palvelee ystävällinen aitiohost, joka pitää huolen vieraiden viihtyvyydestä sekä tarjoiluista. Aitioissa pääset nauttimaan konsertista omassa rauhassa aition parvekkeelta, josta on loistavat näkymät suoraan lavalle. Yksi aitio on myös varustettu omalla ikkunallisella saunalla, joten miltäpä kuulostaisi katsella konserttia suoraan saunan lauteilta? 

Aitioita on myynnissä rajallinen määrä, joten toimi nopeasti, mikäli haluat varata oman aition konserttiin. Aitiot myydään 6-10 hengen Aitioelämyspaketteina, joihin sisältyy 6/10 kpl VIP -lippuja konserttiin, oma VIP -aitio, ruokailu aitiossa sekä lasilliset kuohuvaa. Aitioihin on esteetön pääsy. 

Aitioihin on myös mahdollista tilata juomatarjoiluja ennakkoon, joten ole yhteydessä erityisruokavalioista sekä juomatarjoiluista sähköpostitse tapahtumat@ainoareena.fi

Vie konserttielämys uudelle tasolle ja varaa aitio!

Voit ostaa VIP Aitio -paketin helposti ja nopeasti suoraan Lippu.fi:stä haluamallesi konserttipäivälle valitsemalla ostoskoriin Aitio -paketin. Voit myös olla yhteydessä suoraan meihin ja kysyä lisää räätälöidyistä paketeista ottamalla yhteyttä sähköpostitse tapahtumat@ainoareena.fi.

Lämpimästi tervetuloa Aitiopaikalle!

Kysy lisää räätälöidyistä paketeista ja pyydä tarjous aitiosta ottamalla yhteyttä sähköpostitse tapahtumat@ainoareena.fi. Lämpimästi tervetuloa Aitiopaikalle!

Pysy pulssilla!

Tilaa uutiskirjeemme nyt!

Kuulet ensimmäisten joukossa mitä meillä tapahtuu ja varmistat, ettei sinua kiinnostavat tapahtumat mene sivu suun.

Emme spämmää sinua näännyksiin, vaan saat meiltä enintään yhden sähköpostin viikossa.