Koronainfo ja terveysturvallisuus

Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ehkäisemiseksi ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä.

 • Koronapassi

  Aino Areenan tapahtumissa otetaan käyttöön koronapassi Keski-Uudenmaan siirtyessä leviämisvaiheen rajoituksiin.

  Tapahtumiin osallistuaksesi sinulla tulee olla todistus kahdesta koronarokotuksesta joista jälkimmäinen on saatu vähintään seitsemän päivää ennen tapahtuman alkua. Mikäli rokotteita ei ole, pitää olla todistus 72h sisään negatiivisesta koronatodistuksesta tai todistus alle 6kk sitten sairastetusta koronataudista. 

  Koronapassin käyttöönotto ei vaikuta keikka- ja tapahtumalippujen vaihto- tai palautusoikeuteen. Tarkista lippujen vaihto- ja palautusoikeudet lippujen myynnistä vastaavasta lippu.fi:stä.

  Lisää tietoa koronapassista: www.kanta.fi/koronapassi

  Koronapassin mahdollisesta käyttöönotosta ja sen soveltamisesta tapahtumissa päättää ensisijaisesti tapahtuman tai keikan järjestävä taho.

  Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 • Saapuminen tapahtumaan

  Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Pyrimme välttämään sisääntulon ruuhkautumista ja porrastamaan sisäänpääsyä. Pyydämme tapahtumakävijöiltä malttia ja turvavälien säilyttämistä, mikäli jonoa pääsee syntymään. Vaikka käytössämme on useampia sisäänkäyntejä, on hyvä varautua myös ulkona jonottamiseen.

  Huomioithan muut tapahtumavieraat säilyttämällä THL:n ohjeistuksen mukaisen turvavälin.

 • Turvallisuus ja hygienia tapahtuman aikaan

  Saavuthan tapahtumaan ainoastaan terveenä.

  Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Kädet kannattaa pestä erityisesti, kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut. Käsidesipisteitä on useita ympäri areenan ja järjestyksenvalvojat ohjeistavat tapahtumavieraita tarvittaessa.

  Kaikissa Aino Areenan tiloissa on kosketusvapaat hanat.

 • Ilmastointi

  Aino Areenan ilmanvaihdossa sisäilma vaihdetaan aina puhtaaseen ulkoilmaan. Myös Aino Areenan korkeat ja ilmavat puurakenteiset tapahtumatilat varmistavat osaltaan ilmanvaihdon toimivuuden ja hyvälaatuisen sisäilman.

Koronainfo

Näin Aino Areenassa huolehditaan asiakkaiden turvallisuudesta Korona-aikana.

Pysy pulssilla!

Tilaa uutiskirjeemme nyt!

Kuulet ensimmäisten joukossa mitä meillä tapahtuu ja varmistat, ettei sinua kiinnostavat tapahtumat mene sivu suun.

Emme spämmää sinua näännyksiin, vaan saat meiltä enintään yhden sähköpostin viikossa.