Antti Tuisku

Suomen kirkkain pop-tähti Antti Tuisku esiintyy Aino Areenalla perjantaina 18.3.2022. Antti Tuisku on palkittu kuudella Emma-pystillä, hänestä on tehty kolme kirjaa, hän on lanseerannut oman vaatemalliston, myynyt liki puoli miljoonaa albumia ja ollut mukana lukuisissa tv-ohjelmissa. Uransa aikana niin klubeja kuin areenoitakin täyttänyt Tuisku nousee syksyllä 2022 lavalle Helsingin uudistetulla Olympiastadionilla kahdessa omassa Bailantai-konsertissaan. Sitä ennen tämän energisen pop-tähden keikasta pääsee nauttimaan Aino Areenan hulppeissa puitteissa perjantaina 18.maaliskuuta. OSTA LIPUT Lippu.fi

 • Aikataulu:

  Pe 18.3.2022 klo 19-24

 • Saapuminen:

  Julkinen liikenne: Aino Areena sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Järvenpäässä vain 30 min matkan päässä Helsingistä. Lähiliikenteen R- junat pysähtyvät Ainolan seisakkeella. Asemalta on lyhyt kävelymatka Aino Areenalle. Katso HSL:n aikataulut.

  Taksi: Taksikumppanimme on Lähitaksi, jolla on oma taksitolppa Aino Areenalla. Lisätietoa & tilaa taksi: Lähitaksi

  Saapuminen omalla autolla: Aino Areenalla on maksullista pysäköintitilaa. Katso reittiohje Google Maps.

  Tilamme ovat esteettömät ja helppokulkuiset, kaikkiin kerroksiin pääsee myös hissillä.

 • Yritystilaisuudet:

  Upeissa aitioissamme ja kokoustiloissamme voit järjestää yrityksesi asiakas- tai henkilöstötilaisuuden. Me toteutamme sinulle juuri sellaisen kokonaisuuden kuin toivot. Ota yhteyttä: info@ainoareena.fi

 • Liput:

  OSTA LIPUT Lippu.fi

  Hinta: 29,90 € . Ikäraja 18 vuotta

 • Muuta huomioitavaa:

  Tapahtuma on K18. Tapahtuma-alueella on baari

  Aino Areenan tapahtumissa on käytössä koronapassi. Tapahtumiin osallistuaksesi sinulla tulee olla todistus kahdesta koronarokotuksesta joista jälkimmäinen on saatu vähintään seitsemän päivää ennen tapahtuman alkua. Mikäli rokotteita ei ole, pitää olla todistus 72h sisään negatiivisesta koronatodistuksesta tai todistus alle 6kk sitten sairastetusta koronataudista. 

  Koronapassin käyttöönotto ei vaikuta keikka- ja tapahtumalippujen vaihto- tai palautusoikeuteen. Tarkista lippujen vaihto- ja palautusoikeudet lippujen myynnistä vastaavasta Lippu.fi:stä.

  Lisää tietoa koronapassista: www.kanta.fi/koronapassi

Avainsanat:

Päivä

18.3.2022

Aika

18:00

Liput alkaen

29.90€

Lisätietoa

OSTA LIPUT

tapahtumapaikka

Aino Areena

Maamiehenkatu 14, 04400 Järvenpää

Tapahtumatyypit
RH Entertainment

tapahtuman tuottaa

RH Entertainment
Phone
+358400386389
Email
marko@prodisco.fi

RH Entertainment

OSTA LIPUT

Seuraava tapahtuma