Benny Törnroos & Muumit

Sunnuntaina 12. joulukuuta Aino Areenalla nähdään  puolilta päivin Benny Törnroos & Muumit. Alkuperäisen Muumilaakson tarinoita –animaatiosarjan rakastetun tunnuskappaleen Käy Muumilaaksoon niin suomeksi kuin ruotsiksikin laulanut Benny Törnroos lupaa noin tunnin mittaisen konsertin tarjoavan viihdettä kaiken ikäisille Muumi-faneille. Konsertti koostuu kaikille tutuista muumilauluista, joita esitetään Benny Törnroosin johdolla. Konsertin aikana leikitään, lauletaan ja tanssitaan.  Välillä myös jumpataan Muumipeikon, Muumipapan, Pikku Myyn ja Nipsun kanssa. Yleensä Muumi-konserttien tunnelma on katossa ja muumilaulut raikuvat täyttäen niin pienen kuin suuremmankin yleisön sydämet.

 • Aikataulu:

  Shown kesto n.60 min

 • Saapuminen:
  1. Julkinen liikenne: Aino Areena sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Järvenpäässä vain 30 min matkan päässä Helsingistä. Lähiliikenteen R- junat pysähtyvät Ainolan seisakkeella. Asemalta on lyhyt kävelymatka Aino Areenalle. Katso HSL:n aikataulut.

  Taksi: Taksikumppanimme on Lähitaksi, jolla on oma taksitolppa Aino Areenalla. Lisätietoa & tilaa taksi: Lähitaksi

  Saapuminen omalla autolla: Aino Areenalla on maksullista pysäköintitilaa. Pysäköinnin hinta 10 €/auto. Katso reittiohje Google Maps.

  Tilamme ovat esteettömät ja helppokulkuiset, kaikkiin kerroksiin pääsee myös hissillä.

 • Yritystilaisuudet:

  Upeissa aitioissamme ja kokoustiloissamme voit järjestää yrityksesi asiakas- tai henkilöstötilaisuuden tai vaikkapa pikkujoulut keikan yhteydessä. Me toteutamme sinulle juuri sellaisen kokonaisuuden kuin toivot.

  Ota yhteyttä: info@ainoareena.fi

 • Liput:

  OSTA LIPUT  Lippu.fi

  Lippujen hinta: lapset 15 €,  aikuiset 20 €, perhelippu sis. 4 hlöä 45 €

 • Muuta huomioitavaa:

  Aino Areenan tapahtumissa on käytössä koronapassi.  Tapahtumiin osallistuaksesi sinulla tulee olla todistus kahdesta koronarokotuksesta joista jälkimmäinen on saatu vähintään seitsemän päivää ennen tapahtuman alkua. Mikäli rokotteita ei ole, pitää olla todistus 72h sisään negatiivisesta koronatodistuksesta tai todistus alle 6kk sitten sairastetusta koronataudista. 

  Koronapassin käyttöönotto ei vaikuta keikka- ja tapahtumalippujen vaihto- tai palautusoikeuteen. Tarkista lippujen vaihto- ja palautusoikeudet lippujen myynnistä vastaavasta Lippu.fi:stä.

  Lisää tietoa koronapassista: www.kanta.fi/koronapassi

Päivä

12.12.2021
Umpeutunut!

Aika

12:00

Liput alkaen

15.00€

Lisätietoa

OSTA LIPUT

tapahtumapaikka

Aino Areena

Maamiehenkatu 14, 04400 Järvenpää

Tapahtumatyypit
RH Entertainment

tapahtuman tuottaa

RH Entertainment
Phone
+358400386389
Email
marko@prodisco.fi

RH Entertainment

OSTA LIPUT

Seuraava tapahtuma