Parempaa huomista tapahtuma kerrallaan

Aino Areenan tavoitteena on olla Suomen turvallisin ja vastuullisin kohtaamispaikka.

Vastuullisuus, turvallisuus sekä terveysturvallisuus on huomioitu niin tilojen fyysisessä suunnittelussa, pintaratkaisuissa, kuin ihmisten kulussa ja logistiikassakin.

Tervetuloa rakentamaan parempaa huomista kanssamme!

Yhdenvertainen

Meille kaikki ovat tervetulleita.

Aino Areenan toiminnan ytimessä ovat ihmiset: sinä vieraana, urheilijat, artistit, kokoustajat, naapurin asukkaat ja viereisen ratsastustallin ratsastajat-kaikki. Tasavertaisuus ihmisten kesken on tärkeä arvomme emmekä hyväksy syrjintää. Tilamme ovat esteettömät ja helppokulkuiset. Olemme halunneet huomioida myös naapuruston asukkaat niin lähitaloissa kuin lähitallissakin rakentamalla tutkitusti erinomaisen äänieristyksen, jonka avulla äänitaso ei häiritse eläimiä eikä ihmisiä.

Vastuullinen

Aino Areena on vastuullinen tapahtumakumppani yrityksellesi.

Kestävä kehitys on Aino Areenan liiketoiminnan ytimessä alusta lähtien.

Aino Areenan omistaa 100% Maarakennusliike Pusku Oy, jolla on ISO 9001:2015 ja iso 45001:2018 laatu-, työturvallisuus- sekä terveysstandardit, joita noudatamme myös Aino Areenan toiminnassa. Yrityksen toiminta on sertifioitu.

Tavoitteenamme on saada ympäristöjärjestelmämme ISO14001 sertifioiduksi vuoden 2021/2022 aikana.

Ympäristöystävällinen

Nauti elämyksestä turvallisesti ja ympäristöä kuormittamatta.

Nauti konsertista, tapahtumasta ja kisasta huolettomasti, ympäristöä turhaan kuormittamatta. Me huolehdimme, että kokemuksesi on ekologinen, turvallinen ja jokaisella meillä on hyvä olla.

Meillä nautit tapahtumasta ilmastoystävällisesti ekologisessa tapahtumatilassa.

Ruokailusta huolehtii paikallinen pienyrittäjä, joka tarjoilee sinulle alueen parhaita herkkuja myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoina.

Meille pääset helposti julkisilla liikennevälineillä: Ainolan asema on lyhyen kävelymatkan päässä.

Hiilineutraali

Rakennamme yhdessä hiilineutraalia tulevaisuutta.

Uuden Aino Areenan rakentaminen on tehty ekologisesti ja rakentamisen ilmastovaikutuksia tarkastellen. Areenarakennus on puurakenteinen.

Toteutamme Aino Areenan rakennuksen hiilijalanjäljen laskennan syksyllä 2021 ja luomme tiekartan pienienkin päästöjen nollaamiseksi. Tavoitteenamme on toimia hiilinegatiivisesti.

Kaikki energiamme on uusiutuvaa: käytämme 100% uusiutuvaa sähköenergiaa ja aurinkovoimaa Areenan katolla. Maalämpö on päälämmönlähteemme ja tukilämpönä käytettävä kaukolämpö on sekin uusiutuvaa.

Pysy pulssilla!

Tilaa uutiskirjeemme nyt!

Kuulet ensimmäisten joukossa mitä meillä tapahtuu ja varmistat, ettei sinua kiinnostavat tapahtumat mene sivu suun.

Emme spämmää sinua näännyksiin, vaan saat meiltä enintään yhden sähköpostin viikossa.