ASTU MUKAAN JÄNNITTÄVÄLLE AIKAMATKALLE!

Yli miljoonan vierailijan Dinosaurukset -näyttely saapuu Järvenpään Aino Areenalle 6.7.–11.8.2024!

Varaa vierailuajankohtasi tunnin tarkkuudella

Varaa vierailu- ajankohtasi tunnin tarkkuudella

Dinosaurukset-näyttely keräsi kesällä 2023 Tampereella valtavan suosion yli 57 000 kävijällään.

Ruuhkapiikkien ehkäisemiseksi ja yleisön pyynnöstä Aino Areenan Dinosaurukset-näyttelyyn myydään tuntikohtaisia lippuja, jotta pystymme varmistamaan kaikille näyttelyvieraille mahdollisimman sujuvan ja mukavan elämyksen.

Varaa saapumisaikasi tunnin tarkkuudella. Näyttelyn kiertämiseen ei ole määritettyä aikarajaa, vaan voit nauttia näyttelystä ja oheisohjelmasta niin kauan kuin haluat. Lippujen ostohetkellä tulee kuitenkin valita saapumisaika näyttelyyn tunnin tarkkuudella.

Jos ostat lippusi esim. klo 11–12 ajanjaksoon, voit saapua sisään näyttelyyn valitun tunnin aikana. Sinun ei siis tarvitse olla paikalla heti klo 11, vaan voit saapua myös tunnin loppupuolella. Valitsemasi ajankohta lukee lipussa.

Näyttelyn kiertämiseen sekä kahvila- ja puotiostosten tekoon kannattaa varata aikaa 1,5–2 tuntia.

Voit ostaa ennakkoon myös avoimen päivälipun, jolloin sinun ei tarvitse tietää saapumisaikaa etukäteen vaan voit saapua juuri silloin kuin haluat valitsemanasi päivänä. Avoimia päivälippuja näyttelypäiville on myynnissä vain pieni, rajallinen määrä.

 

Lippuja myydään ovelta vain mikäli näyttelyssä on tilaa. Suosittelemme vahvasti ostamaan lipun ennakkoon, jotta varmistat sisäänpääsyn.

Tee näin:

  1. Valitse haluamasi vierailupäivä.
  2. Valitse vierailupäivän sisältä tunti, jolloin saavutte näyttelyyn.
  3. Valitse haluamasi lipputyyppi ja klikkaa ostoskoriin.
  4. Saavu lippuun merkittynä päivänä ja tuntina Aino Areenalle Dinosaurukset-näyttelyn sisäänkäynnille. Elämyksellisiä näyttelyhetkiä!

Tietoa eri lipputyypeistä

Suurin osa lipputyypeistä vaatii, että varaat näyttelyyn saapumisajankohtasi ennakkoon tietylle tunnille. Tällä pyrimme ehkäisemään ruuhkapiikkejä ja varmistamaan kaikille sujuvan saapumisen ja mukavan näyttelyelämyksen.

Perheliput: Perhelippu on tarkoitettu 4 hengelle (2 aikuista + 2 lasta tai 1 aikuinen + 3 lasta). Alle 2 -vuotiaat pääsevät näyttelyyn ilmaiseksi. Alle 2 -vuotiaat eivät tarvitse erillistä lippua tapahtumaan.

Etuhintaiset liput: Todistathan saapumisen yhteydessä etukorttisi ja otat sen valmiiksi esille lippujen tarkistuksen yhteydessä (opiskelijakortti, eläkeläiskortti).

Avoin päivälippu: Voit ostaa myös näyttelylipun avoimelle saapumisajalle ennakkoon. Sinun ei tarvitse tietää saapumisajankohtaasi tunnin tarkkuudella etukäteen, riittää että valitset sinulle sopivimman päivän. Avoimella saapumisajalla olevia lippuja on myynnissä vain pieni rajallinen määrä.

Saattaja: EU:n vammaiskorttia näyttämällä voit ottaa maksutta mukaasi saattajan. Saattaja ei tarvitse erillistä lippua tapahtumaan. Aino Areenan näyttelytilat ovat esteettömät ja esteettömän WC -tilan löydät Aino Areenan aulasta.

Vierailuajan muuttaminen esteen sattuessa: Vierailuajan vaihtaminen toiselle päivälle tai vierailuajankohdalle on mahdollista Lippupisteen kuluttajapalvelussa. Lippupiste veloittaa lipun vaihtamisesta toiselle ajankohdalle 15€ maksun per tilaus.