Vaikuttavia kohtaamisia ja ikimuistoisia elämyksiä

Aino Areena on riittävän suuri ja samalla sopivan pieni siis aina oikean kokoinen, tunnelmallinen ja toimiva monenlaisiin yritystilaisuuksiin.

Järjestät meillä mieleenpainuvat ja
onnistuneet tilaisuudet 20 – 3200 henkilölle:

Seminaarit Gaalat Pikkujoulut Vuosijuhlat Yhtiökokoukset Tuotelanseeraukset Johtoryhmäkokoukset Teemapäivät & tilaisuudet Henkilöstöpäivät Muut yritystilaisuudet

Tila täynnä tunnelmaa

Ainoa laatuaan puurakenteinen tila vangitsee katseen ja lumoaa skandinaavisella tunnelmallaan. Tila, luomus itsessään, tarjoaa upeat puitteet mieleenpainuvalle tapahtumalle.

Suomen turvallisin kohtaamispaikka

Turvallisuus on huomioitu niin tilojen fyysisessä suunnittelussa, pintaratkaisuissa, kulunvalvonnassa kuin ihmisten kulkuväylissä ja logistiikassakin.

Riittävän suuri ja sopivan pieni

Aino Areenan tilat skaalautuvat ja muuntautuvat luontevasti tapahtuman teeman mukaan. Moderni esitys ja valotekniikka mahdollistavat yleisilmeeltään vaalean tilan muuntamisen lähes mihin tahansa tunnelmaan.

Kympin asenne ja parasta palvelua ensi hetkestä

Aino Areenan tiimi koostuu tapahtuma-alan ammattilaisista. Tiimi on ollut luomassa tuhansia onnistuneita tilaisuuksia, messuja ja tapahtumia lukemattomissa paikoissa. Tiimin osaaminen takaa sinulle huolettoman ja sujuvan tapahtuman alusta loppuun.

Meillä on nollatoleranssi päästöihin

Arvostus ympäristöä ja luontoa kohtaan ovat määrittäneet rakentamisen suuntaa alusta lähtien. Aino Areena on Suomen ensimmäinen nollapäästöinen kohtaamispaikka sen avautumispäivästä lähtien.

Me ja kumppanimme toteutamme sinulle juuri sellaisen kokonaisuuden kuin haluat!

Joulu pop-up buustaa joulumyyntisi

Ainon joulu pop up, 17.-19.12.2021, on yhdistelmä modernia design markettia, perinteisiä markkinoita, joulutoria ja yhdessä olon ihanuutta. Se erottuu alueen muusta tapahtumatarjonnasta raikkaana ja laadukkaana kaupallisena tapahtumana, joka tavoittaa noin 120 000 ostovoimaista kuluttajaa. Tuo yrityksesi mukaan!

Ota meihin yhteyttä!

Kumppaniksi aitiopaikalle

Tule osaksi Aino Areenan tarinaa. Kumppanina yrityksesi mahdollistaa kymmeniä tuhansia kohtaamisia kulttuurin, urheilun ja viihteen parissa vuosittain sekä saa monipuolista näkyvyyttä kaikissa Areenan tapahtumissa. Pääset myös nauttimaan kumppaniverkostomme monista eduista ja voit hyödyntää Aino Areenan monipuolisia tiloja omissa tapahtumissasi kumppanihintaan.

Lisätietoa kumppanuudesta saat Antilta. Ota yhteyttä:

Antti Lehto
Liiketoimintajohtaja

antti@ainoareena.fi
050 577 0073