Tapahtumia myös tuleville sukupolville

Aino Areena on tapahtuman kaunis kehys.

Areenan puurakenteisten raamien sisäpuolelle kätkeytyy yli 3 200 neliötä tunnelmallista tapahtumatilaa.

Järjestä tapahtumasi Järvenpäässä uuden ajan tapahtuma-areenalla, jossa vain mielikuvitus on rajana.

Järjestä tapahtumasi Aino Areenalla

Olipa tapahtumasi pieni 30 hengen tilaisuus tai 3 000 hengen henkilöstöjuhla, tilamme muuntautuvat tarpeidesi mukaan. Areenan permannolle mahtuu yli 2 400 juhlijaa samanaikaisesti.
Areenaa kiertävät katsomoparvet, Lounge ja aitiot tarjoavat tapahtumiin satojen asiakaspaikkojen lisäksi uusia ulottuvuuksia ja inspiraatiota tapahtuman järjestäjälle. 

Me autamme sinua onnistumaan!

Aino Areenalla on järjestetty monipuolisesti erilaisia tapahtumia aina henkilöstötilaisuuksista yritysseminaareihin, suuriin pikkujouluihin sekä messuihin.
Halusitpa sitten vapaat kädet toteuttaa näköistäsi tapahtumaa, tai valmiiksi räätälöidyn kokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella – meidän tehtävämme on varmistaa, että tapahtumasi onnistuu!

Säilytämme asiakasyrityksemme vapauden valita yhteistyökumppaninsa omien tarpeidensa ja mieltymyksiensä pohjalta. Alan huipuista koostuvien yhteistyökumppaniemme kautta on kuitenkin saatavilla niin tekniikka, tuotanto kuin ravintolapalvelutkin. 

 

Aino Areena tapahtuma-areena Järvenpäässä Uudellamaalla

Kokousta päivällä – sauno illalla!

Areenan muuntautumiskykyiset tilat sopivat erinomaisesti myös kokouksien ja seminaarien järjestämiseen. Aino Areenan modernit aitiot, valoisat backstage -tilat sekä isommille seurueille tarkoitettu Lounge sopivat loistavasti esimerkiksi yrityksen tyky – tai strategiapäivien viettoon. 

Aitioista löytyy laadukas kokoustekniikka, ja osassa aitioista on myös videoneuvottelumahdollisuus. Uudet Backstage –tilamme mahdollistavat kokouspäivän päättämisen rentoon saunailtaan, ja kokoustamisen lomassa voit haastaa työkaverisi vaikkapa biljardissa.

Kauttamme onnistuu myös aktiviteetit kokouspäivien oheen, kuten hevosratsastusta tai vaikkapa fatbike -ajelua Tuusulanjärven kauniissa maisemissa. 

Yhdessä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta!

Meillä järjestät tapahtumia, kokoustat ja nautit konserteista vastuullisesti ja ympäristöä kuormittamatta. Uuden Aino Areenan rakentaminen on toteutettu ekologisesti ja ilmastovaikutuksia tarkastellen. Kaikki käyttämämme energia on uusiutuvaa ja kestävä kehitys on ollut liiketoimintamme ytimessä jo ensimetreiltä asti. Tavoitteenamme on olla Suomen turvallisin ja ekologisin tapahtuma-areena. 

Asiakkaamme yli tuhannen osallistujan tapahtumapäivän myötä Aino Areena lunasti paikkansa yhtenä parhaimmista suurten väkimäärien tapahtumatiloista Suomessa. Huipputasoinen ja viihtyisä hallitila, toimivat oheistilat, aivan mahtavat piha- ja parkkialueet sekä erinomainen keskeinen sijainti Uudenmaan ytimessä nostavat Areenan suurten tapahtumatilojen ehdottomaan kärkikaartiin.

Areenan oma laadukas perusvarusteisto on helposti lisättävissä toteutuksessa tarvittavilla rakenteilla, kalusteilla, somisteilla ja tekniikalla, Areenan huolto- ja takahuonetilat lienevät parasta koko maassa. Kokonaisuuden kruunaa ammattitaitoinen ja asioihin osaavasti paneutuva House Crew, jonka kanssa on suuri ilo työskennellä.

Kiitos ja kumarrus, toivottavasti tapaamme tapahtumien merkeissä mahdollisimman pian uudelleen.”

Welldone L.R. Oy, tuotantojohtaja ja CEO Markku Pesonen

Kiinnostuitko?

Onko sinulla idea tapahtumasta?

Jätä meille yhteystietosi ja jutellaan lisää. Me palaamme sinulle kahden arkipäivän sisällä.

    Pysy pulssilla!

    Tilaa uutiskirjeemme nyt!

    Kuulet ensimmäisten joukossa mitä meillä tapahtuu ja varmistat, ettei sinua kiinnostavat tapahtumat mene sivu suun.

    Emme spämmää sinua näännyksiin, vaan saat meiltä enintään yhden sähköpostin viikossa.