Aino Areena ALIVE: Lost Society, St. Aurora, One Morning Left (K-18)

Räjähdysherkkä kanuunankuularyhmä Lost Society pääsee vihdoin irti Aino Areenan isolla lavalla! Jyväskylän metalliylpeys Lost Society on määrätietoisesti hivuttanut itseään yhä laajemman kuulijakunnan tietoisuuteen. Syksyllä 2022 julkaistu viides albumi If The Sky Came Down sai erinomaisen vastaanoton, ja yhtye pääsi kiertämään ympäri Eurooppaa ensimmäistä kertaa headlinerina.

Maamme tämän hetken karismaattisimman nokkamiehen tittelin haltuunsa ottanut solisti Samy Elbanna kommentoi tulevaa keikkaa: ”Lähes 10 vuoden jälkeen, Lost Society vihdoin palaa Järvenpäähän ja tulee valtaamaan Aino Areenan! Varmistakaa lippunne kesän kuumimpaan show:hun ja tehdään yhessä Järvenpäässä historiaa!”

Laajasti modernin metallin eri puolia edustava bändi on noussut viime vuosina yhdeksi kovimmaksi kotimaiseksi nimeksi ja esiintynyt säännöllisesti loppuunmyydyille saleille niin Suomessa kuin Euroopassakin. Yhtyeestä on helppo povata maamme seuraavaa todella suurta kansainvälistä läpimurtoa.

Lämppärinä keikalla nähdään hurjassa nosteessa oleva, jo nyt fanaattisen fanikunnan keikoillaan kerännyt helsinkiläinen vaihtoehto-rock/metal-yhtye St. Aurora sekä elinvoimaisesta energiastaan tunnettu metalcore-yhtye One Morning Left. Aino Areenan keikalla kuullaan varmasti ​​elektronisia elementtejä ja raskaita kitarariffejä yhdistelevän yhtyeen tuoretta tuotantoa, sillä saksalainen Arising Empire -levy-yhtiö julkaisee One Morning Leftin uuden albumin tulevana syksynä.

Liput 39,90 € (sis narikka)

Aikataulu:

18:30 Ovet
Tarkempi aikataulu julkaistaan syksyllä!

Huom. Esiintymisaikataulut ovat alustavia ja ne saattavat muuttua. Ajantasaiset esiintymisaikataulut voit tarkistaa ennen tapahtumaa Aino Areenan nettisivuilta.

Aitiot ja yritysmyynti:
Aino Areenan keikkojen aitiot, VIP-pöydät ja illalliselämykset julkaistaan myyntiin elokuussa.

Liput:
Liput Lippupisteestä alkaen 39,90€

Tietoa saapumisesta:
Lipun hintaan sisältyy naulakkomaksu. Aino Areenan piha-alueilla on rajallinen määrä pysäköintitilaa, ja Aino Areenan parkkialueet ovat varattuina vain parkin ennakkoon ostaneille asiakkaille. Tapahtumapäivän pysäköinnin voit ostaa Lippupisteen sivuilta hintaan 10€/auto (huom. myynnissä rajallinen määrä/tapahtuma).
Linkki pysäköinnin ostamiseen: https://www.lippu.fi/eventseries/aino-areenan-pysaekoeinti-3645555/

Tapahtuman pääsyliput luetaan sisäänkäynnin yhteydessä. Tapahtumalippu oikeuttaa sisäänpääsyyn vain kerran.

 • Aikataulu:

  18:30 Ovet

  Tarkempi aikataulu julkaistaan syksyllä.

 • Saapuminen:

  Julkinen liikenne: Aino Areena sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Järvenpäässä vain 30 min matkan päässä Helsingistä. Lähiliikenteen R- junat pysähtyvät Ainolan seisakkeella. Asemalta on lyhyt kävelymatka Aino Areenalle. Katso HSL:n aikataulut.

  Taksi: Taksikumppanimme on Lähitaksi, jolla on oma taksitolppa Aino Areenalla. Lisätietoa & tilaa taksi: Lähitaksi

  Saapuminen omalla autolla: Aino Areenan piha-alueilla on rajallinen määrä pysäköintitilaa, ja Aino Areenan parkkialueet ovat varattuina vain parkin ennakkoon ostaneille asiakkaille. Tapahtumapäivän pysäköinnin voit ostaa Lippupisteen sivuilta hintaan 10€/auto (huom. myynnissä rajallinen määrä/tapahtuma).
  Linkki pysäköinnin lipunmyyntiin: https://www.lippu.fi/eventseries/aino-areenan-pysaekoeinti-3645555/

  Katso reittiohje Google Maps.

  Tilamme ovat esteettömät ja helppokulkuiset, kaikkiin kerroksiin pääsee myös hissillä.

 • Yritystilaisuudet:

  Upeissa aitioissamme ja kokoustiloissamme voit järjestää yrityksesi asiakas- tai henkilöstötilaisuuden. Me toteutamme sinulle juuri sellaisen kokonaisuuden kuin toivot.

  Ota yhteyttä: tapahtumat@ainoareena.fi

 • Liput:

  Osta liput  Lippu.fi

  Naulakkomaksu sisältyy lipun hintaan.

 • Muuta huomioitavaa:

  Tapahtuma on K18.
  Tapahtuma-alueella on baari.
  Konsertti on seisomakonsertti. Aino Areenalla on rajallinen määrä pöytäryhmiä sekä permannolla että ravintolatiloissa.

Päivä

16.8.2024

Aika

18:30

Liput alkaen

39.90€

Lisätietoa

OSTA LIPUT

tapahtumapaikka

Aino Areena

Maamiehenkatu 14, 04400 Järvenpää

Tapahtumatyypit
OSTA LIPUT

Seuraava tapahtuma