Kokousta Areenalla

Tervetuloa kokoustamaan Aino Areenalle! 

Areenan tyylikkäät ja viihtyisät tilat tarjoavat erinomaiset puitteet jopa 50 hengen kokouksille. 

 

Aitiot

Henkilömäärä 2-25

Areenan viihtyisät ja tyylikkäät aitiot sopivat loistavasti 2-25 hengen kokouksille. 

Aitiot ovat sisustettu skandinaavisesti ja varustettu laadukkaalla kokoustekniikalla. Osa aitiosta on myös yhdistettävissä yhdeksi isoksi kokoustilaksi, johon mahtuu kokoustamaan jopa 25 henkeä kerralla. Aitiossamme onnistuu myös videoneuvottelut!

Kokousvieraiden on mahdollista käyttää Areenan katsomoparven sohvaryhmiä esimerkiksi ryhmätöiden tekemiseen. 

Lounge

Henkilömäärä 30-80

Upeasta Lounge –tilasta on moneksi! Loungessa järjestät isommat kokoukset, workshopit tai työhyvinvointipäivät jopa 50 hengelle. Loungesta on näyttävät näkymät koko Areenalle. Tilasta löytyy sekä rentoja sohvaryhmiä että työskentelyyn sopivia pöytäryhmiä. Loungesta löytyy iso screen, jolta kokousmateriaalit voi esittää, ja etänä olevat kokousvieraat saa mukaan kokoukseen Jabran avulla.

Backstage

Henkilömäärä 10-30

Ainutlaatuiset Backstage –tilamme ovat valoisia ja inspiroivia tiloja, joka kutsuvat ideoimaan uusia luovia ratkaisuja sekä viihtymään! Tilat sopivat erinomaisesti esimerkiksi tiimipäiville tai yrityksen strategiapäiville, joiden päätteeksi halutaan ottaa rennosti ja viettää yhteistä aikaa. Tiloissa kokoustaa jopa 20 henkeä kerralla, ja kokouspäivän ohessa voi pitää taukoja vaikkapa biljardia pelaten tai jukeboksia kuunnellen. Backstagelta löytyy myös rentoja sohvaryhmiä pientyöskentelytehtäviä varten. 

Kokouspäivä on mahdollista päättää myös saunailtaan, sillä toisesta Backstage -tilastamme löytyy sauna. Miltä kuulostaisi saunoa kokouksen päätteeksi samoilla lauteilla kuin tähtiartistitkin?

Tällä hetkellä varaamme Backstage -tilojamme kokouskäyttöön vain, jos kokouksen jälkeen tiloihin jäädään viihtymään esimerkiksi saunomisen tai illanvieton merkeissä. 

MIkäli mielessäsi on järjestää kokous ilman tarjoiluja tai kyseessä on ilta- tai viikonlopputilaisuus, pyydä räätälöidyistä kokouspaketeista tarjous sähköpostitse tapahtumat@ainoareena.fi

Kokouspalveluiden tuottamisesta ja kokousvieraiden viihtyvyydestä vastaa Aino Areenan ravintola Herkkupaja. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, ota yhteys ravintolaan: herkkupaja@ainoareena.fi.

Pysy pulssilla!

Tilaa uutiskirjeemme nyt!

Kuulet ensimmäisten joukossa mitä meillä tapahtuu ja varmistat, ettei sinua kiinnostavat tapahtumat mene sivu suun.

Emme spämmää sinua näännyksiin, vaan saat meiltä enintään yhden sähköpostin viikossa.