Aino Areena Live: Erittäin hyvä ellei täydellinen (K-18)

Kevään 2024 kovimmat ysäribileet (K-18)

Tämä tapahtuma lupaa upottavan kokemuksen, yhdistäen 90-luvun parhaat puolet illassa täynnä tarttuvia rytmejä, nostalgisia melodioita ja juhlaa ajattoman musiikin parissa. Älä jätä väliin tilaisuutta olla osa tätä poikkeuksellista tapahtumaa, joka kunnioittaa menneisyyttä samalla luoden muistoja tulevaisuuteen.

Sukella Aikaan Takaisin 90-luvulle: – Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen!

Ikimuistoiset ja värikkäät Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen tapahtumat yhdistää neljä suomalaista legendaarista bändiä, jotka määrittivät kokonaisen sukupolven. Luvassa unohtumattomat bileet Movetronin, Aikakoneen, Mascaran ja Waldo’s Peoplen kanssa. Keikat nähdään keväällä Viking Gracella, Aino Areenalla sekä yhdessä myöhemmin julkaistavassa paikassa.

Juhlitaan 30-vuotisia Upeita Artistiuria!

Osallistu upeiden 30-vuotisten artistiurien juhlistamiseen kahden pioneerin Waldo’s Peoplen ja Movetronin kanssa. Waldon keikkasetti on täynnä hittejä ja listaykkösiä kolmelta vuosikymmeneltä ja ei ole ihme että bändi striimaa edelleen huikeita määriä suoratoistopalveluissa. Kymmeniä miljoonia striimejä Spotifyssa ja You Tubessa. Kyllä, 30 vuotta täynnä ja Movetron on mainiossa ellei täydellisessä iskussa. Tämä johtuu siitä, että biisit kestävät aikaa ja moni on elänyt niiden kanssa kaikki nämä vuodet. Movetronin soundi on tätä päivää. Tämä bändi elää ikuisesti.

Mascaran Suuri Paluu – Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen!

Tauon jälkeen, Mascara tekee näyttävän paluun! Mä oon erittäin hyvä (ellen täydellinen), erittäin hyvä, täydellinen.. Näin lauloi Mascara itsensä menestyskappaleellaan suomalaisten sydämiin 90-luvulla. Tyttöbändejä parodioivan yhtyeen pääset jälleen näkemään keväällä yhdessä suomalaisten ysärimusiiki jättien.

Aikakoneen Kestävä Perintö

Jo vuosikymmenet ihmisiä tanssittanut Aikakone-yhtye juhlii 30-vuotissynttäreitään juhlakiertueella kuluvana syksynä. Aikakone on yksi Suomen tunnetuimmista popmusiikin ilmiöistä. Yhtye aloitti toimintansa vuonna 1993 ja vuonna 1995 se julkaisi debyyttialbuminsa “Tähtikaaren taa”, joka myi triplaplatinaa. Levy sisälsi yhtyeen läpimurtokappaleen “Odota”. Tämän jälkeen yhtye nousi suureen suosioon ja hittejä alettiin tehtailla kiihtyvään tahtiin. Seuraava levy sisälsi muun muassa klassikot “Nti Groove” ja “Keltainen”. Aikakone on vuosien saatossa lunastanut paikan ihmisten sydämissä ja radioiden soittolistoilla. Tänä päivänä Aikakone keikkailee ahkerasti ympäri Suomea ja takana on syksyllä käynnistynyt 30-vuotisjuhlakiertue. Lavalla nähdään yhtyeen ydinkokoonpano, johon kuuluu Maki, Sani ja Alex. Myös uutta musiikkia on tulossa.

Aikataulu:
18:00 Ovet
Esiintymisaikataulu tarkentuu

Aitiot ja yritysmyynti:
tapahtumat@ainoareena.fi

Liput:
Liput Lippupisteeltä alkaen 39,50€

Tietoa saapumisesta:
Lipun hintaan sisältyy naulakkomaksu. Aino Areenan piha-alueilla on rajallinen määrä pysäköintitilaa, ja Aino Areenan parkkialueet ovat varattuina vain parkin ennakkoon ostaneille asiakkaille. Tapahtumapäivän pysäköinnin voit ostaa Lippupisteen sivuilta hintaan 8€/auto (huom. myynnissä rajallinen määrä/tapahtuma).

Tapahtuman pääsyliput luetaan sisäänkäynnin yhteydessä. Tapahtumalippu oikeuttaa sisäänpääsyyn vain kerran.

 • Aikataulu:

  18:00 Ovet
  Esiintymisaikataulu tarkentuu

 • Saapuminen:

  Julkinen liikenne: Aino Areena sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Järvenpäässä vain 30 min matkan päässä Helsingistä. Lähiliikenteen R- junat pysähtyvät Ainolan seisakkeella. Asemalta on lyhyt kävelymatka Aino Areenalle. Katso HSL:n aikataulut.

  Taksi: Taksikumppanimme on Lähitaksi, jolla on oma taksitolppa Aino Areenalla. Lisätietoa & tilaa taksi: Lähitaksi

  Saapuminen omalla autolla: Aino Areenan piha-alueilla on rajallinen määrä pysäköintitilaa, ja Aino Areenan parkkialueet ovat varattuina vain parkin ennakkoon ostaneille asiakkaille. Tapahtumapäivän pysäköinnin voit ostaa Lippupisteen sivuilta hintaan 8€/auto (huom. myynnissä rajallinen määrä/tapahtuma).

  Katso reittiohje Google Maps.

  Tilamme ovat esteettömät ja helppokulkuiset, kaikkiin kerroksiin pääsee myös hissillä.

 • Yritystilaisuudet:

  Upeissa aitioissamme ja kokoustiloissamme voit järjestää yrityksesi asiakas- tai henkilöstötilaisuuden. Me toteutamme sinulle juuri sellaisen kokonaisuuden kuin toivot. Ota yhteyttä: tapahtumat@ainoareena.fi

 • Liput:

  Osta liput  Lippu.fi

  Naulakkomaksu sisältyy lipun hintaan.

 • Muuta huomioitavaa:

  Tapahtuma on K18.
  Tapahtuma-alueella on baari.
  Konsertti on seisomakonsertti. Aino Areenalla on rajallinen määrä pöytäryhmiä sekä permannolla että ravintolatiloissa.

Päivä

20.4.2024
Umpeutunut!

Aika

18:00

Liput alkaen

39.50€

Lisätietoa

OSTA LIPUT

tapahtumapaikka

Aino Areena

Maamiehenkatu 14, 04400 Järvenpää

Tapahtumatyypit
OSTA LIPUT

Seuraava tapahtuma