HECTOR – Vielä ehtii! Herra Mirandos 50 vuotta! (K-18)

Suuren kysynnän vuoksi Herra Mirandoksen syntymäpäiväjuhlinta jatkuu keväällä 2024!
Hectorin ensimmäiset sooloalbumit NOSTALGIA ja HERRA MIRANDOS ilmestyivät vuosina 1972-73; niinpä mystinen Herra Mirandos täytti vuonna 2023 pyöreät 50 vuotta ! Tavastian joulukuiset klubikonsertit myytiin heti loppuun. Suuren kysynnän vuoksi Hector yhdessä 8-miehisen FLOWER BANDIKSI muuntautuneen POWER BANDINSÄ kanssa jatkaa juhlintaa hämyisillä synttäribileillä eturivin klubeissa muualla Suomessa. Klubikonserteissa kuullaan restauroitu valikoima noiden debyyttialbumien klassikkokappaleita paljon muun ohella.

”LEVEÄT LAHKEET, LAUHKEA MIELI JA KATSE HORISONTTIIN !” Hectorin ura yhtenä merkittävimmistä suomalaisista lauluntekijöistä alkoi jo teini-ikäisenä vuonna 1966, jolloin julkaistiin hänen debyyttilevynsä ”Palkkasoturi”, käännösversio folk-laulajatar Buffy Sainte-Marien kansainvälisestä hitistä. Varsinaisen läpimurtonsa Hector teki 70-luvun alussa ensialbumillaan ”Nostalgia”, jota seurasi vuosikymmeniä kestänyt hittiparaati ja lukuisat kulta- ja platinalevyt, neljä Emma-palkintoa, Juha Vainio- ja Reino Helismaa-palkinnot, ja hänelle on myönnetty Pro Finlandia-kunniamitali v.2008. Hänet on myös nimitetty virallisesti ”Stadin kundiksi” v.2015 ja hän on saanut Helsingin Kaupungin Kultaisen Kunniamitalin v. 2017.

Aikataulu:

18:30 Ovet
20:00 Hector
22:30 Tapahtuman arvioitu päättymisaika

Huom. Esiintymisaikataulut ovat alustavia ja niissä saattaa esiintyä pieniä muutoksia. Ajantasaiset esiintymisaikataulut voit tarkistaa ennen tapahtumaa Aino Areenan nettisivuilta.

 

Tule nauttimaan keikkakokemuksesta jo ennakkoon ja tilaa herkullinen menu!

Pipsa Hurmerinnan sekä Meri-Tuuli Väntsin ravintola Lucky Tart aukeaa maaliskuussa 2024 Aino Areenan viihtyisässä Lounge-tilassa. Tilaa herkullinen menu ennakkoon ja tule nauttimaan makuelämyksistä ennen keikkaa! Menutilaukset www.ainoareenashop.com Huom! Menun voit tilata vain ennakkoon, menuja ei myydä paikanpäällä! Ravintolaan sisäänpääsyyn vaaditaan konserttilippu. Ravintolatila aukeaa ovien aukeamisen yhteydessä ja menun voi tulla nauttimaan oman aikataulun mukaan aina 20.30 saakka.

 

Tietoa saapumisesta:
Lipun hintaan sisältyy naulakkomaksu. Aino Areenalla on rajallinen määrä pysäköintitilaa. Suosittelemme ostamaan pysäköintipaikan Aino Areenan pihalle etukäteen Lippupisteestä hintaan 8€/auto. Pysäköinti paikan päältä ostettuna 15€/auto ja huomioittehan, että parkkipaikat saattaa tapahtumapäivänä olla loppuunmyytyjä.

Tapahtuman pääsyliput luetaan sisäänkäynnin yhteydessä. Tapahtumalippu oikeuttaa sisäänpääsyyn vain kerran.

Ikäraja:
Konsertti on K-18.

Aitiot & yritysmyynti

Aitiot ja yritysmyynnin tiedustelut: tapahtumat@ainoareena.fi

JÄRJESTÄJÄN TIEDOT:

Tapahtuman järjestää Aino Areena yhteistyössä Warner Music Liven kanssa.

AINO AREENA
www.ainoareena.fi

Maamiehenkatu 14, JÄRVENPÄÄ
info@ainoareena.fi

 • Aikataulu:

  18:30 Ovet
  20:30 Hector
  22:30 Tapahtuman arvioitu päättymisaika

 • Saapuminen:

  Julkinen liikenne: Aino Areena sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Järvenpäässä vain 30 min matkan päässä Helsingistä. Lähiliikenteen R- junat pysähtyvät Ainolan seisakkeella. Asemalta on lyhyt kävelymatka Aino Areenalle. Katso HSL:n aikataulut.
  Taksi: Taksikumppanimme on Lähitaksi, jolla on oma taksitolppa Aino Areenalla. Lisätietoa & tilaa taksi: Lähitaksi

  Saapuminen omalla autolla:
  Aino Areenalla on rajallinen määrä pysäköintitilaa. Suosittelemme ostamaan pysäköintipaikan Aino Areenan pihalle etukäteen Lippupisteestä hintaan 8€/auto. Pysäköinti paikan päältä ostettuna 15€/auto ja huomioittehan, että parkkipaikat saattaa tapahtumapäivänä olla loppuunmyytyjä.

  Katso reittiohje Google Maps.

  Tilamme ovat esteettömät ja helppokulkuiset, kaikkiin kerroksiin pääsee myös hissillä.

 • Liput:

  Liput Lippupisteeltä:
  https://www.lippu.fi/event/aino-areena-live-2024-aino-areena-18020661/
  Narikka sisältyy lipun hintaan.

 • Muuta huomioitavaa:

  Konsertti on seisomakonsertti. Aino Areenalla on rajallinen määrä pöytäryhmiä sekä permannolla että ravintolatiloissa.

Päivä

23.3.2024
Umpeutunut!

Aika

18:30 - 22:30

Liput alkaen

52.00€

Lisätietoa

Liput
Tapahtumatyypit
Liput

Seuraava tapahtuma