Mohombi, Alexandra Stan (K-18)

Kaksinkertainen Grammy-voittaja Mohombi ja eurodance-supertähti Alexandra Stan Aino Areenalle maaliskuussa – luvassa kevään kuumimmat bileet!

Aino Areenan kevät käynnistyy kunnon bileillä, kun Bumpy Ride -hitistään tunnetuksi tullut, kongolais-ruotsalainen artisti, lauluntekijä, dj-tuottaja Mohombi nähdään yhdessä Mr Saxobeat -megahitillään kansainvälisen läpimurron vuonna 2010 tehneen romanialaisen Alexandra Stanin kanssa Järvenpäässä 22.3.

Kongolaissyntyinen, 13-vuotiaana Ruotsiin Kongon sisällissotaa paennut Mohombi on luonut täysin uniikkia afrikkalaisia rytmejä, reggaeta ja poppia yhdistävää äänimaailmaansa jo lähes 20 vuoden ajan. Mohombi on myös tehnyt yhteistyötä useiden ikonisten artistien kuten Quincy Jonesin, J Balvinin, Jennifer Lopezin, Beyoncén, Akonin ja Pitbullin kanssa, voittanut sekä Grammy- että BMI-palkintoja, myynyt miljoonia levyjä ja yli kerännyt yhteensä yli miljardi striimausta suoratoistopalveluissa. Mohombi tunnetaan myös tinkimättömästä työstään afrikkalaisten artistien tukemiseksi. Hänen yrityksensä ovat luoneet yli 10 000 työpaikkaa Keski-Afrikan alueelle.

Vuonna 2010 singlelistojen ykköseksi Mr Saxobeat -hitillään lähes kaikissa Euroopan maissa noussut Alexandra Stan julkaisi viidennen levynsä Rainbows vuonna 2022. Myös mallina toimiva Alexandra Stan tunnetaan provokatiivisesta tyylistään, tähden näyttävä pukeutuminen on luonteva osa hänen liveshow’taan. Ylistettyjen artistien tarjoilemaa uniikkia konserttielämystä täydentää DJKITE.

 

Tule nauttimaan keikkakokemuksesta jo ennakkoon ja tilaa herkullinen menu!

Pipsa Hurmerinnan sekä Meri-Tuuli Väntsin ravintola Lucky Tart aukeaa maaliskuussa 2024 Aino Areenan viihtyisässä Lounge-tilassa. Tilaa herkullinen menu ennakkoon ja tule nauttimaan makuelämyksistä ennen keikkaa!
Menutilaukset www.ainoareenashop.com
Huom! Menun voit tilata vain ennakkoon, menuja ei myydä paikanpäällä! Ravintolaan sisäänpääsyyn vaaditaan konserttilippu. Ravintolatila aukeaa ovien aukeamisen yhteydessä ja menun voi tulla nauttimaan oman aikataulun mukaan aina 20.30 saakka.

 

Liput:
Konsertin liput tulevat myyntiin Lippu.fi:ssa perjantaina 19.1.2024 klo 9:00.
Liput alkaen 43€ (sisältää Lippupisteen palvelumaksun sekä narikan)

Aikataulu:
18.00 Ovet auki, Dj Kite
19.30 Alexandra Stan
21.00 Mohombi
22.30 Tapahtuma päättyy

Aitiot ja yritysmyynti: tapahtumat@ainoareena.fi

Tietoa saapumisesta:
Lipun hintaan sisältyy naulakkomaksu. Aino Areenan piha-alueilla on rajallinen määrä pysäköintitilaa, ja Aino Areenan parkkialueet ovat varattuina vain parkin ennakkoon ostaneille asiakkaille. Tapahtumapäivän pysäköinnin voit ostaa Lippupisteen sivuilta hintaan 8€/auto (huom. myynnissä rajallinen määrä/tapahtuma).

Tapahtuman pääsyliput luetaan sisäänkäynnin yhteydessä. Tapahtumalippu oikeuttaa sisäänpääsyyn vain kerran.

 • Aikataulu:

  18.00 Ovet auki, Dj Kite
  19.30 Alexandra Stan
  21.00 Mohombi
  22.30 Tapahtuma päättyy

 • Saapuminen:

  Julkinen liikenne: Aino Areena sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Järvenpäässä vain 30 min matkan päässä Helsingistä. Lähiliikenteen R- junat pysähtyvät Ainolan seisakkeella. Asemalta on lyhyt kävelymatka Aino Areenalle. Katso HSL:n aikataulut.
  Taksi: Taksikumppanimme on Lähitaksi, jolla on oma taksitolppa Aino Areenalla. Lisätietoa & tilaa taksi: Lähitaksi

  Saapuminen omalla autolla:
  Aino Areenalla on rajallinen määrä pysäköintitilaa. Suosittelemme ostamaan pysäköintipaikan Aino Areenan pihalle etukäteen Lippupisteestä hintaan 8€/auto. Pysäköinti paikan päältä ostettuna 15€/auto ja huomioittehan, että parkkipaikat saattaa tapahtumapäivänä olla loppuunmyytyjä.

  Katso reittiohje Google Maps.

  Tilamme ovat esteettömät ja helppokulkuiset, kaikkiin kerroksiin pääsee myös hissillä.

 • Liput:

  Liput Lippupisteeltä:
  https://www.lippu.fi/event/aino-areena-live-2024-aino-areena-18172922/

  Liput alkaen 43€ (sisältää Lippupisteen palvelumaksun sekä narikan)

 • Muuta huomioitavaa:

  Konsertti on seisomakonsertti. Aino Areenalla on rajallinen määrä pöytäryhmiä sekä permannolla että ravintolatiloissa.

Päivä

22.3.2024
Umpeutunut!

Aika

18:00 - 23:30

Liput alkaen

43.00€

Lisätietoa

Liput
Tapahtumatyypit
Liput

Seuraava tapahtuma