Pörröcon Dragon

Pörröinen meno ja lohikäärmeen siipien havina täyttää Aino Areenan 4.5.2024!

Pörröcon on toista kertaa järjestettävä eläintarinoihin ja turriharrastukseen keskittyvä kaikenikäisten harrastajien tapahtuma. Monipuolinen tapahtumapäivä tarjoaa tekemistä ja ihmeteltävää eläinaiheisten animaatioelokuvien, kirjallisuuden ja taiteen ystäville! Tervetulleita ovat niin pitkän linjan harrastajat kuin aihepiiristä kiinnostuneet uudet uteliaat! Meidän tapahtumaamme voit saapua oma fursuit tai teemaan liittyvä cosplay ylläsi tai vaikka vain omana itsenäsi!

 

Luvassa kaksi upeaa musiikkiesitystä: Voice of Finlandista ja TikTokista tuttu artisti, Veikko Paasi esittää musiikkia mm. Digimonista ja Hopeanuolesta. Muumimetallia saapuu puolestaan esittämään Tolkuton Hevimuikkusen komppaamana!

 

Lohikäärmeteema näkyy interaktiivisen lohikäärmeshow’n, sekä Lohikäärmeen polku -videoteoksen ja lohikäärmeen munien etsinnän muodossa!

 

Fursuittaajia Pörröcon hemmottelee Furtuit-tanssikilpailulla, Fursuit Show’lla, sekä upealla Fursuit Loungella, josta pääsee katseilta piilossa seuraamaan päälavan ohjelmaa ja tapahtuman vilskettä samalla, kun levähtää ja vilvoittelee fursuittailun lomassa.

 

Taidekujalta ja myyntipöydiltä voi tehdä monenlaisia upeita löytöjä. Hengailutilaa Aino Areenalla riittää, joten tapahtumaan voi hyvin saapua kaveriporukalla tai löytää uusia ystäviä vaikkapa Ginga Roomin, Pörröavaimenperäpajan tai Retropelien parista!

 

Tutustu tarkemmin Pörröconiin tapahtuman nettisivuilta!

 

Liput myynnissä ennakkoon Biletin kautta!

 

Hinnasto:

Ranneke ennakkoon 30 €

Huoltaja ja alle 7v. 30 € (ennakkoon Biletistä)

Huoltaja ja 7-12v. 40 € (ennakkoon Biletistä)

Rannekkeet Pörröconiin ja Gingaconiin 40 € (23.3.-3.3. Biletistä)

 

Liput ovelta:

Ranneke 35 €

Huoltaja ja alle 7v. 35 €

Huoltaja ja 7-12v. 45 €

 

Suosittelemme nuorempien kanssa saapuvia ostamaan lipun ennakkoon, jotta osaamme ohjelmasisällön puolesta varautua nuorempien kävijöiden määrään. Pääasiassa Pörröconin ohjelma on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille, mutta tarjoamme mielellämme tekemistä myös perheen pienimmille, mikäli heitä on tulossa paikalle!

 

Tapahtumaamme voi olla yhteydessä lipunmyyntiporrocon(at)gmail.com – mikäli tulee esimerkiksi sairastuminen tai muu este, palautamme tarvittaessa lippurahat ranneketta tai Biletin ostokoodia vastaan toukokuun aikana.

 

Rannekkeita voi ostaa myös Harrastusseura Revontulen ja Suomen Hopeanuoli-fanien yhdistyspöydiltä esimerkiksi Tampere Kupliissa (23.-24.3.) tai Akakabutoconissa (Helsingin Kanneltalo 13.4.)

Päivä

4.5.2024
Umpeutunut!

Seuraava tapahtuma