Vaikuttavia kohtaamisia ja ikimuistoisia elämyksiä

Aino Areena on tapahtuman kaunis kehys. Areenan puurakenteisten raamien sisäpuolelle kätkeytyy yli 3200 neliötä tunnelmallista tapahtumatilaa. Järjestä tapahtumasi uuden ajan tapahtuma-areenalla, jossa vain mielikuvitus on rajana.

Järjestä tapahtumasi Aino Areenalla

Olipa tapahtumasi pieni 30 hengen tilaisuus tai 3 000 hengen massatapahtuma, tilamme muuntautuvat tarpeidesi mukaan. Areenan permannolle mahtuu yli 2 400 juhlijaa samanaikaisesti. Areenaa kiertävät katsomoparvet, Lounge ja aitiot tarjoavat tapahtumiin satojen asiakaspaikkojen lisäksi uusia ulottuvuuksia ja inspiraatiota tapahtuman järjestäjälle. 

Me autamme sinua onnistumaan!

Halusitpa sitten vapaat kädet toteuttaa näköistäsi tapahtumaa, tai valmiiksi räätälöidyn kokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella – me autamme tapahtumasi onnistumaan!

Säilytämme asiakasyrityksemme vapauden valita yhteistyökumppaninsa omien tarpeidensa ja mieltymyksiensä pohjalta. Alan huipuista koostuvien yhteistyökumppaniemme kautta on kuitenkin saatavilla niin tekniikka, tuotanto kuin ravintolapalvelutkin. 

 

Kokousta päivällä – sauno illalla!

Areenan muuntautumiskykyiset tilat sopivat erinomaisesti myös kokouksien ja seminaarien järjestämiseen. Aino Areenan modernit aitiot, valoisat backstage -tilat sekä isommille seurueille tarkoitettu Lounge sopivat loistavasti esimerkiksi yrityksen tyky – tai strategiapäivien viettoon. 

Aitioista löytyy laadukas kokoustekniikka, ja osassa aitioista on myös videoneuvottelumahdollisuus. Uudet Backstage –tilamme mahdollistavat kokouspäivän päättämisen rentoon saunailtaan, ja kokoustamisen lomassa voit haastaa työkaverisi vaikkapa biljardissa.

Kauttamme onnistuu myös aktiviteetit kokouspäivien oheen, kuten hevosratsastusta tai vaikkapa fatbike -ajelua Tuusulanjärven kauniissa maisemissa. 

Yhdessä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta!

Meillä järjestät tapahtumia, kokoustat ja nautit konserteista vastuullisesti ja ympäristöä kuormittamatta. Uuden Aino Areenan rakentaminen on toteutettu ekologisesti ja ilmastovaikutuksia tarkastellen. Kaikki käyttämämme energia on uusiutuvaa ja kestävä kehitys on ollut liiketoimintamme ytimessä jo ensimetreiltä asti. Tavoitteenamme on olla Suomen turvallisin ja ekologisin tapahtuma-areena. 

Pysy pulssilla!

Tilaa uutiskirjeemme nyt!

Kuulet ensimmäisten joukossa mitä meillä tapahtuu ja varmistat, ettei sinua kiinnostavat tapahtumat mene sivu suun.

Emme spämmää sinua näännyksiin, vaan saat meiltä enintään yhden sähköpostin viikossa.